Star Wars: The force Unleashed II Demoteszt

 

by.KAtarSIS

 

Éppen a reggeli forró teámat szorongattam egyik kezemben másikban a controllert, és a Dashboardban nézelődtem amikor a Games menüpont alatti Store-hoz érkeztem, rámentem hátha van valami érdekes, és mit ad Isten ott virított előttem a Force Unleashed II letölthető demóverziója. Ezt nem szabadott kihagynom tehát azonnal letöltés,és telepítés. Amint beindítottam a játékot a Trailerekben beígért dolog tárult a szemem elé. Starkiller láncra verve járult Vader mester elé,aki még mindig hitelesen tudja adni az asztmás Rotweilert.

 

Parancsot kaptunk tőle,hogy egykori mentorunkat Kota Tábornokot végezzük ki. E- dialógus után máris jöttek a különbnél-különb Proxy-k magukat ellenálló jelmezben feltüntetve, de volt köztük egy nő is. A küldetés adott, mészároljunk le mindenkit a teremben. Miután ezzel megvagyunk (vagy mégse, Juno még megmaradt) Vader parancsot ad a nő kiirtására is amit mi előszeretettel meg is tagadunk, ekkor pillanatkép tárul elénk melyben Vader hátba szúr, ezt elkerülvén megküldjük őt egy kis árammal minek következtében mi lezuhanunk a fedélzetről. Ekkor zuhanás következik, melyben az összes utunkba kerülő tárgyat meg kell semmisítenünk. Ha ezzel megvagyunk,át kell verekednünk magunkat StormTrooperek seregén végül eljutni a hajónkhoz, és elmenekülni.

Jól hangzik ugye? Az is. Az irányítás segítségünkre van egyszerű mechanizmusával, a Powerek- maradtak a régiek illetve kibővült a sor a MindTrick-el amivel a halálba kergethetjük ellenségeinket. A látványvilág csodálatos, kicsit sötétebb tónusú de ez illik a játék hangulatához, az esőcseppek szépen megvannak animálva,de semmi kitűnő pont mint az első rész,talán az átvezető animációk szebbek. Néha kissé bugos a játék, tehát nekem egyszer sikerült beszorulnom falba ahonnan csak nagy erőfeszítések árán sikerült kijönnöm, de ezt remélhetőleg orvosolni fogják a teljes játék megjelenéséig. A hangok,és zenék nem változtak, minden maradt a régiben, remek hangzás,kiváló effektusok. A játékélmény nagyon jó magával vonz ez a világ, Star Wars rajongóknak kötelező kipróbálni,akiket nem vonz a Star War világ azoknak is, legalábbis a demót mindenképpen. Természetesen az erőink fejlesztése megmaradt, amely még mindig a pont gyűjtős technológiával működik. Ami érdekes volta dupla lightsaber használata, ami nagyon tetszett,hogy amikor kardunkat ellenségünkbe vágjuk akkor mind a 2 repül és 90%,hogy valakit eltalál mind a kettő.

Akkor hozzá is látnék a pontozáshoz.

 

GRAFIKA: 9/10

HANGOK&ZENÉK:9/10

JÁTÉKÉMÉNY:8/10 (magával ragadó játékélmény de nem nyújt többet mint az első rész)

KEZELHETŐSÉG:9/10

 

 

/ConsoleEdge Corp. © 2010 /

 

A bejegyzés trackback címe:

https://consoleedge.blog.hu/api/trackback/id/tr802375575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása