Silent Hill Oprhan

teszt

by KAtarSIS

 

A Silent Hill Orphan név hallatán sokak felkaphatják a fejüket,hogy ők bizony még nem halottak ilyesmiről és,hogy ez valami koppintás lesz, de elárulom,hogy ez a Konami által kiadott Széria darab ami egy Java alkalmazás, és csak a telefon tulajdonosok számára elérhető.

A játék alapvetően egy Point and Click játék ami a Filmben megismert árvaház sötét titkairól rántja le a leplet.

3 játszható karakter áll rendelkezésünkre,hogy körbe járjuk ezt a fekete fehér világot, és az ő múltjukba is bepillantsunk.

Nagy meglepetésemre a telefonos porton is kiválóan hozza a játék a jól megszokott Silent Hill hangulatot, és bár MIDI formátumú hangok elég kezdetlegesek,de lebilincselik a játékost a Néma Város gyerek mészárszékében. A játékban feltűnik Alessa bár nem látjuk őt,tudjuk hogy mindig velünk van és egyengeti sötét sorsunkat egyenesen a halál irányába.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ahogy az már megszokott 2 dimenzió között ugrálunk az SH játékokban, természetesen ez nem maradt ki innen ahogy azt a képek is illusztrálják, szerintem jól látható a különbség,és nem kell magyaráznom. Mit is mondhatnék a játékról... Szerintem kipróbálni mindenképpen érdemes főleg,hogy az első rész van MAGYARUL is. Igen az ügyesebbek ebből leszűrhették,hogy több részi is van, ez így van hamarosan azok is tesztelésre kerülnek, csak még folyik a végigjátszás művelete.

Szóval visszatérve a Point and Click jól tudjuk abban merül ki, hogy egy megadott helyszínen a joystick mozgatásával keresgélünk dolgokat, és ezt a telefonos gamma kiválóan elsajátította. Egy tárgy vizsgálatakor 4féle módon tudunk intézkedni,

Az első,hogy megnézzük.

A második,hogy elvisszük.

A harmadik,hogy a zsákunkban lévő jóságokkal próbálunk operálni.

És a 4. hogy megpróbálunk beszélni vele.

Bár az utolsónak soha nem vettem hasznát,mert nem szükséges a játék folyamán használni,és plusz információt sem tudhatunk meg vele,szóval szerintem ez felesleges dolog volt.

 

ÉRTÉKELÉS:

 

LÁTVÁNYVILÁG: 5/5

HANGOK&ZENE: 4/5

JÁTSZHATÓSÁG: 3/5

 

/ConsoleEdge Corp. © 2010 /

 

A bejegyzés trackback címe:

https://consoleedge.blog.hu/api/trackback/id/tr742465940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása