Mafia2 demóteszt by.KAtarSIS

2010.10.15. 22:31

 

Mafia II Demoteszt

 

by. KAtarSIS

 

Végre elérkezett a már régen várt Mafia II demó verziója amelyet minden platform játékos magáévá tehet ingyenesen! Amikor először megláttam,hogy megérkezett a demó azt hittem,hogy kiesik a szívem a helyéről,na Hál' Istennek ez nem történt meg,mégis a végeredmény lélegzetelállító volt számomra. A főszereplő Vito Scaletta lakásában indul rövid kis demónk története. Vito nyakig úszkál Empire City alvilágába és most is új balhéra készül, miután megkaptuk „főnökünktől” a telefonos segítséget ami abban tájékoztatott,hogy mit kell tennünk máris magunkénak tudhatjuk az irányítást. Szétnézve lakásunkban máris elénk tárul megannyi lehetőség ami az eddigi hasonló típusú játékokban(GTA) nem Példa erre: Ha kinyitjuk a hűtőszekrényt magunk választhatjuk ki kedvünknek legmegfelelőbb ételeket és italokat amelyek a szekrényből FOGYNAK, úgyhogy csak tartalékkal játszuk a zugevőt! Külön nyitható csap aminek értelmét mondjuk nem nagyon leltem,de valamire biztos használható lesz majd a teljes játékban. A mini játékok is egyből feltűnnek. Ilyen például,hogy 5 Playboy újságot össze kell gyűjteni. Az utcára kilépve sajnos egyből szembesülnünk kell egy kis TIMER-el a jobb felső sarokban, ez mutatja,hogy mennyi időt tölthetünk a városban (10perc) és ha az időzítő nem lenne elég akkor erre még rátesz egy lapáttal,hogy a város térképének jelentős része elkülönített terület a Demóverzió miatt.(Ha már 10perc miért nem lehet az egész város???) De nem panaszkodok hisz eme kis lecsatolt részen is minden megvan ami szükséges lehet (autó javító,ruha bolt,fegyver bolt) Amint kocsikázásunk közepette kigyönyörködtük magunkat a város szépségeiben máris itt vagyunk a küldetés kezdésénél. Egy kis bejátszás után egyből letámadnak és egy MG-vel kell viszonozni a tüzet az ablakból. Miután lecsendesítettük a környéket mennyünk is le mert egy „kövér ember” bemenekült a szemközti épületbe és nekünk rá fáj a fogunk. Szóval irány szembe, természetesen útközben még találkozunk tölténykéregető emberekkel,de ne fecséreljünk rájuk túl sok időt engedjük tele őket bőségesen ólommal.

Egyenlőre többet nem szeretnék lelőni a Demóból,mindenki szépen töltse le és vonjon következtetést.

A grafika a beígértek szerint lélegzetelállító, csodálatos látványvilág, szép effektusok.

A hang is tökéletesen helyén van,az autók rádiójában régi időket idéző zenék szólnak.

A játékélmény remek, a világ egyből magával ragad,még ha csak egy kis időre is, ám valami hiányzik,lehet,hogy csak azért érzem ezt mert a DEMOban nem kapunk kerek küldetést, majd a teljes verzió igazolja félelmemet, avagy nem...e

 

GRAFIKA: 9/10

HANGOK&ZENÉK:10/10

JÁTÉKÉLMÉNY:8/10

 

Végeredményben ez kerek 9 pont ami egész szépnek mondható.

Egy próbát mindenképpen megér, még annak is akit nem vonz ez az idilli alvilági atmoszféra.

 

 

ConsoleEdgeCorp. 2010 ©

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://consoleedge.blog.hu/api/trackback/id/tr692375042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása