Medal of Honor: Airborne Teszt
 
( by HardCoRe )

A Medal of Honor Airborne (MOHA) alapjában véve egy kiváló FPS nézetű játék bár többet vártunk tőle. A játékot az EA Games fejlesztette és az Electronic Arts adta ki. Először PC-re jött ki majd Playstation 3-ra azután Xbox 360-ra. A játékban a II.világháború borzalmait élhetjük át egy légidesszantos katona szemszögéből. A gamában öt darab küldetéssel találkozhatunk amelyek elég hosszúak. Ezek elején kaphatunk egy kis eligazítást. Ezután hatalmas bejárható területet kapunk amelyre a küldetések elején szabadon kiugorhatunk. Tehát az ellenséget bármilyen irányból megközelíthetjük . A legnagyobb fejlődést a mesterséges inteligencia mutatja . Az ellenség meglepően okosan keresi a fedezékeket és  pontosan is céloz . A küldetése elég változatosak  külső és belső helyszíneken is harcolhatunk a nácik ellen . A fegyver arzenál is eléggé változó . Az ellenség  katonái között megtalálhatjuk a szuperkatonákat is  .  A fizika nem kiemelkedően jó Rag-doll fizika .  A grafika korához képest egy kis túlzással  gyönyörű a textúrák élesek de vannak benne kisebb bugok a fizikában egyaránt . A küldetésekről bővebben:
Husky hadművelet : Ez az első küldetés : Egy olasz városkába ugorhatunk ki amelyben található a városháza egy templom és egy  harangtorony . A városban rengeteg bejárható területet találunk . A zegzugos utcákon keresztül könnyen a nácik hátába kerülhetünk és onnantól már a milyénk a pálya .
Lavina haművelet : Az ország ugyanaz azonban most egy görög romokkban bővelkedő Paestumba ugrunk le . A régészeti területet a nácik főhadiszállásként alkalmazták . A hely színen főként egy görög város romjait vízvezetékeket és egy körszínházat találhatunk .
Neptun hadművelet : Ebben a küldetésben a híres D-nap eseményeit élhetjük át .  Egy dombra érkezünk mélyen az ellenséges vonalak mögé .  Ugrás közben megfigyelhetjük a parton folyó csatát és az alattunk elhelyezkedő megfigyelőtornyot .
Market Garden hadművelet : Itt főként a lerombolt Nijmegen városában illetve a mellette elhelyezkedő Waal folyót átszelő hídon bontakozik ki a küzdelem . Ebben a küldetésben hatalmas területen küzdhetünk a nácik ellen . Ennél a résznél jutott a eszükbe a készítőknek , hogy túl könnyű lesz ez a játék . Mindenki örömére megjelennek az ellenséges Tigris tankok .
Varsity hadművelet : A készítők két részre osztották ezt a küldetést . Az első rész egy ipari területen játszódik .  A második részt nem szeretném elárulni majd mindenki megtudja ha kipróbálja .
A Játékot Xbox 360 konzolon teszteltem , az irányításban semmi új nem mutatkozik letisztult és könnyű.
Grafika : 4/5
Hangok zenék : 3/5
Játékélmény : 4/5
Szavatosság : 2/5

 

/ConsoleEdge Corp. © 2010 /

A bejegyzés trackback címe:

https://consoleedge.blog.hu/api/trackback/id/tr712545833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása