A God of War: Ghost of Sparta a PSP legjobb és legszebb játékai között is kiemelkedő pozíciót foglalt el!
Egyértelmű hát, hogy epekedve várjuk Kratos újabb (két) kalandjának az újradolgozott változatát PS3-ra, amiből már videónk és képünk is van!

Nathan Phail-Lif, a PSP-s részeket fejlesztő Ready at Dawn stúdió art directora szerint érdekes kihívás volt számukra, mikor az SCE felkérte őket, hogy portolják át a két remekművet PS3-ra és hozzák rendbe a gép hardverének megfelelően a produkciókat:

"Meglehetően érdekes kihívás elé álltunk, mikor elkezdtük a portolást.
A PSP-s verzió 480x272-es felbonátssal és stabil 30 FPS-sel működik. Először is ugyebár a játék motorját kellett felfejlesztenünk: fullHD felbontás és stabil 60 FPS volt az elsődleges cél, természetesen mellette még az irányítást is át kellett alakítani!"


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Utána következett a 3D támogatás beintegrálása és a játék kipróbálása: megmondom őszintén nagyon meglepett voltam, amikor így láttam viszont egy 3D-s megjelenítésre alkalmas televízió társaságában - nagyon tettszett a megoldás!"

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A játékok a következő hónapban érkeznek, most pedig lássuk azt a bizonyos összehasonlítást:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://consoleedge.blog.hu/api/trackback/id/tr813152224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása